Сдсм знаме

Каде ќе гласаат прилепските социјалдемократи за избор на новиот претседател на СДСМ?

Локации на избирачките места во кои во недела, 12 декември, ќе се одвива гласањето на членовите на Општинската организација на Социјалдемократскиот сојуз – Прилеп, за избор на претседател на СДСМ.

Избирачко место

Локација

Гласачко место

15601

Деловен простор на ул.„11 Октомври“ бб (штаб во зграда „Табана“)

1350, 1351, 1352, 1353, 1354, 1355, 1356, 1357, 1358, 1359, 1360, 1361, 1423, 1424, 1521, 1527, 1529

15602

 

Деловен простор ул.„Вера Циривири“ (штаб во дуќани на Рид)

1362, 1363, 1364, 1365, 1366, 1367, 1367/1, 1368, 1369, 1370, 1371, 1372, 1373, 1374, 1374/1

15603

Деловен простор на ул.„Победа“ бр.1 (штаб позади жолтите згради под касарна) 1414, 1415, 1416, 1417, 1418, 1419, 1420, 1421

15604

Деловен простор на ул. „Круме Волнароски“ бр.115, штаб на агол со ул. „Партизанска“, поранешна продавница)

1393, 1394, 1395, 1396, 1452, 1453, 1454, 1455

15605

Приватен објект на ул.„Дабнички завој“ бр.142, спроти „Радио Тернипе“

1397, 1398, 1399, 1400, 1400/1, 1401, 1402, 1402/1, 1456, 1456/1, 1457

15606

Деловен простор на ул.„Самоилова“ Д2/1, штаб до кафетерија „Фокус“

1375, 1375/1, 1376, 1377

15607

Деловен простор на ул.„Самоилова“ Д2/1, штаб до кафетерија „Фокус“

1378, 1379, 1380, 1380/1

15608

Простории на ОО СДСМ – Прилеп

1403, 1404, 1405, 1406, 1407, 1408, 1409, 1410, 1411, 1412, 1413

15609

Деловен простор на ул.„Браќа Бешироски“ бр.32 (штаб во Бончејца)

1381, 1382, 1383, 1384,1391 1450, 1451

15610

Штаб во „Корзо“, ул.„Битолска“ бр.72 во близина на Театар „Војдан Чернодрински“

1385, 1385/1, 1386, 1387, 1387/1, 1388, 1389, 1390, 1392, 1392/1

15611 Деловен простор на ул.„Орде Чопела“ бр.22, штаб во Варош

1443, 1444, 1445, 1446

15612 Простории на ОО СДСМ – Прилеп

1500, 1501, 1502, 1504, 1505, 1506, 1431, 1432, 1434,1435,1447, 1448, 1449, 1494, 1495, 1497, 1503

Гласањето ќе трае од 08.00 до 19.00 часот, со задолжително носење на електронска членска картичка.

Прочитајте повеќе

Во Ротимље одбележана 20-годишнината од загинувањето на претседателот Борис Трајковски и членовите на делегацијата

Со положување свежо цвеќе на спомен-обележјето во Ротимље, близу Мостар, Босна и Херцеговина, денеска беше …