2021 година низ фотографии

2021 ГОДИНА НИЗ ФОТОГРАФИИ 


Прочитајте повеќе

Како мигранти преку Русија стигнуваат до Финска

Финска ги заострува мерките против нелегален влез во земјата и ги затвора граничните премини кон …