Michelin Мотоцентар Лукоил

Акција на Мотоцентар и Лукоил: Купи. Добиј. Вози. – со гумите на Michelin

Купи. Добиј. Вози. – со гумите на Michelin

  • Купи летни или целосезонски гуми од Michelin
  • Добиј до 1.500 ден ваучер за гориво. од Лукоил Македонија
  • Вози ги најдобрите гуми според тестовите

Само во периодот од 15ти март до 15ти април (15.03 – 15.04.2022) за купени четири (4) летни или целосезонски гуми од Michelin добивате гратис ваучер за гориво од LUKOIL.
* за купени гуми со 14” – 16” дијаметар – добивате 1.200 ден. ваучер за гориво
* за купени гуми со 17” и повеќе – добивате 1.500 ден. ваучер за гориво

Michelin Мотоцентар

Прочитајте повеќе

Skoda Superb

Претставена новата Škoda Superb: Повеќе простор и удобност, шест ефикасни погонски единици и иновативни безбедносни системи (ВИДЕО)

Четвртата генерација на Škoda Superb се надоврзува на јаките страни на својот претходник, нудејќи уште …