Албанија ѝ враќа на Македонија 20 икони украдени од цркви и манастири

Македонската министерка се заблагодарила на албанските институции и служби кои ги заплениле овие вредни дела, а крадците ги соочиле со правдата

Прочитајте повеќе

Бочварски: Инвестираме 20 милиони евра за изградба на патниот правец Извор – Гарски Мост, ги поврзуваме Дебар и Кичево

Претседателот на Владата, Талат Џафери, министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, заменик министерот за …