Амбасадорите Дир, Улман и Гир на средба кај Сиљановска Давкова

Амбасадорите Дир, Улман и Гир на средба кај Сиљановска Давкова

Претседателката Сиљановска Давкова ја реафирмирала македонската поддршка за Украина по неиспровоцираната и неоправдана воена агресија на Руската Федерација

Прочитајте повеќе

кацарска

Уставен суд: Кацарска има право да остане на функцијата

Како реакција на тоа што Судскиот совет испратил известување до претседателот на Собранието, дека уставната …