АМСМ: На „Богородица“ за влез во Грција се чека 45 минути

АМСМ: На „Богородица“ за влез во Грција се чека 45 минути

Од АМСМ информираат дека интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата, освен на Граничниот премин „Богородица“, каде времето на чекање е околу 45 минути.

Прочитајте повеќе

еу знаме

Клучна поддршка од ЕУ во борбата против пожарите во Северна Македонија

ЕУ отсекогаш била тука за Северна Македонија во тешки времиња. Нашата брза и суштинска помош …