БИТОЛА: СЕ САНИРА ПАРКИНГОТ КАЈ СПОРТСКАТА САЛА

БИТОЛА: СЕ САНИРА ПАРКИНГОТ КАЈ СПОРТСКАТА САЛА

Започна санацијата на ударните дупки на паркингот кај Спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола.

Екипи на КЈП „Нискоградба“ деновиве ќе го санираат просторот кој е дел од паркинг зоната на новото јавно претпријатие за паркинзи во рамките на општината, ЈПП ЈЛП Битола.  Екипите на КЈП „Нискоградба“ на терен ќе вршат порамнување и асфалтирање на оштетените делови на паркингот.

Прочитајте повеќе

Царинска управа колаж медикаменти

Царинска управа: Спречен шверц на 1,7 тони медикаменти штетни по здравјето на граѓаните

Царински службеници на влез на Меѓународен Аеродром Скопје спречија шверц на 1,7 тони медикаменти, Силденафил …