BMW со една од најинспиративните реклами во авотиндустријата

Извршниот директор на Мерцедес, Dieter Zetsche, овој месец официјално замина во пензија.

Во BMW одлучија да му се заблагодарат на Zetsche како на најголемиот “инспиративен конкурент” од Mercedes.

Целата приказна започнува со пензионирањето на Zetsche во компанија каде што ги поздравува своите вработени и си заминува со својот официјален возач дома. Тогаш работите стануваат интересни, најдобро да го погледнете видеото:

Прочитајте повеќе

Jeep Wrangler

Jeep ја објави продажбата на петмилионитиот Jeep Wrangler

Jeep ја објави продажбата на петмилионитиот Jeep Wrangler, кој го купил клиент во Камден, Њу …