Select Page

Category: Актуелно

Заев за државната матура: Заеднички договореното решение гарантира квалитет на матурскиот испит и овозможува упис на факултетите во државата и во странство

„Со Сојузот на средношколци се договоривме за два екстерни испити, додека за третиот екстерен...

Прочитај повеке
Loading