Select Page

Category: Авторски

Заев од Прилеп: Изградбата на булеварот е неспоредливо позначаен за граѓаните од спомениците од „Скопје 2014“ за кој се потрошија 800 булевари

На прашање на новинарите дека опозицијата обвинува дека 1 милион евра е висока цена за изградбата...

Прочитај повеке
Loading