Select Page

Category: Чеге Вара

ТЕХНИКАТА НА ПОЛЖАВОТ

Колумната не се препорачува за деца под 77 години Неопходен е надзор на родител или старател „Со ситни души држава не се прави“, рече БЦ во своите најдобри денови. И сосема беше во право. Ама не само држава, туку со ситни души...

Прочитај повеке

НЕ ГЛЕДАЈ ШТО ПРАВАМ, СЛУШАЈ МЕ ШТО ЗБОРУВАМ

Колумната не се препорачува за деца под 77 години Неопходен е надзор на родител или старател Како на ниедна друга Влада досега, на оваа најновата, реформската на Заев, не ѝ дадоа честито ни здив да земе. Не што немаше 100 дена...

Прочитај повеке
Loading