Select Page

Category: Техника

Google ја престави својата нова линија на телефони наречена Pixel

Google се збогува со својот бренд на телефони Nexus. Вчера го претстави својот нов бренд кај мобилните телефони наречен Pixel. Новиот бренд е резултат на соработката помеѓу Google и HTC. Беа претставени два телефони Pixel и...

Прочитај повеке
Loading