Select Page

Категорија: Писма од читатели

Како цивилизираниот свет се справува со безбедноста на сообраќајот во зимски услови на улиците во градовите, а како тоа го прави Прилеп (ако воопшто е град)?

Насекаде во светот снегот кој заврнал претставува проблем во одвивањето на сообраќајот. Меѓутоа во...

Прочитај повеке
Loading