Select Page

Category: Пари

Обезбедени дополнителни средства за ваучери за туризам, над 3.500 граѓани со ниски приходи ќе добијат 12.000 денари за летување во домашните туристички капацитети

Министерството за економија обезбеди дополнителни 23 милиони денари за ваучери за туризам од...

Прочитај повеке

За прв пат македонските компании имаат можност меѓу 176 земји во светот да се натпреваруваат со своите деловни достигнувања за награда која ќе им овозможи билет за директен влез во светските бизнис можности

Наградите “Go Global” се во организација на Меѓународниот трговски совет (International Trade...

Прочитај повеке

Вицепремиерот Битиќи, министерот Бесими и директорот Наумов ја промовираа кредитната линија Ковид 4 – На стопанството му се ставаат на располагање 10 милиони евра бескаматни кредити

Заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски...

Прочитај повеке
Loading