Select Page

Category: Партиска хроника

СДСМ: Со проектот „Учи паметно, работи стручно“ ја потврдуваме грижата за младите и инвестираме во иднината на македонската економија

Соопштение за јавност на СДСМ Владата предводена од СДСМ и Министерството за образование наесен ја...

Прочитај повеке
Loading