Select Page

Category: Прилеп

Со општински буџетски средства и донации, подобрени условите за настава во ОOУ „Кирил и Методиј“ во Канатларци и во подрачните училишта

Со средства од Општина Прилеп и донации од разни институции и невладини организации, во ОOУ „Кирил...

Прочитај повеке
Loading