Select Page

Категорија: Слајдер

Чеге Вара на денот

Гледам оти Грујо има сериозен проблем со логичкото расудување. Значи, Николче, ако веќе си заклучил дека СДСМ и ДУИ сакаат ДЕФАКТОРИЗАЦИЈА на Македонија, тоа значи дека ти, Николче, не си и никогаш повеќе нема да бидеш ФАКТОР во...

Прочитај повеке

Чеге Вара на денот

Удбашките истресоци инфилтрирани во двете најголеми политички партии деновиве се многу вознемирени, што значи дека работите не им се движат според планираното. Тоа се истите оние структури кои порачуваат палење автомобили и...

Прочитај повеке
Loading