Цените остануваат замрзнати до Нова Година

Мерката за намалување на цените на производите со ознака „гарантирана цена“ ќе продолжи до крајот на годината, вели министерот за економија Крешник Бектеши

Прочитајте повеќе

Царина Богоев

Богоев: Побрз транспорт и заштеда на време и средства преку стекнување статус на Овластен економски оператор

Заштеда на време и трошоци, помалку физички контроли, предност во царинење и избор на место …