ЦИНС: Мистериозен увоз на СНС од речиси три милиони евра

ЦИНС: Мистериозен увоз на СНС од речиси три милиони евра

Царинските податоци што ги добил ЦИНС покажале дека промотивните материјали на СНС пристигнале во Белград од Узбекистан, Турција и Кина преку Русија. Но, во извештаите за трошоците на изборната кампања што СНС ги доставила до Агенцијата за спречување на корупцијата по изборите, не се споменува овој увезен промотивен материјал

Прочитајте повеќе

Тероризам во Белград: Вахабит, слободен стрелец?

Тероризам во Белград: Вахабит, слободен стрелец?

По терористичкиот напад во Беглрад, српските власти говорат за исламистичка мрежа која планирала напади. Информациите …