Dacia со детали за новите генерации на Logan, Sandero и Sandero Stepway

Dacia ги претстави моделите од 3-та генерација со целосно нов, редизајниран Sandero, целосно нов  дизајн на Sandero Stepway и Logan,  во духот на нивните претходници.

Тие нудат ниска цена, компактни надворешни димензии, модерен дизајн и одлична основна опрема и разновидност, без да се одречат од основите на едноставноста и безбедноста.

Предната и задната оптика го инаугурираат новиот светлосен потпис на Dacia. Благодарение на ова осветлување, оваа трета генерација има силен идентитет. Хоризонтална линија ги спојува двата предни светла напред и назад и се протега во нивните соодветни светлосни линии, помагајќи визуелно да ги проширите моделите.

За 15 години, брендот Dacia се етаблираше – во автомобилскиот пазар во Европа, каде Sandero е најпродаван модел за физички лица веќе од 2017 година.

 

Прочитајте повеќе

Трка на забрзување на сите верзии на Lamborghini Aventador

Трка на забрзување на сите верзии на Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador е суперавтомобил направен од Lamborghini. Тој го замени претходниот модел Lamborghini Murciélago. Името …