Демири го разреши директорот на Државна кардиохирургија, Марјан Шокаровски

Демири го разреши директорот на Државна кардиохирургија, Марјан Шокаровски

Причина за разрешувањето е тоа што на Клиниката имало пациенти кои не биле регуларно внесени во системот Мој Термин и немале отпусно писмо или прилог кон умреница

Прочитајте повеќе

полиција полицајци

Двајца полицајци се сомничат дека примиле поткуп за да не констатираат сообраќаен прекршок

Тие се сомничат дека на 04.07.2024 околу 23.00 часот на ул.„Даме Груев“ во Скопје, при …