Во рамките на 9. ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал, вчера се одиграа 7 натпревари во сениорска конкуренција и 1 натпревар кај ветераните. Постигнати беа следните резултати:

СЕНИОРИ

„Теа – Андреа“ – „Бучин“ – неодигран

„Теко Солар”–„Виталиа-Ветаџока”    2:1

„Лајт Пролетер” – „Волци”    1:2

„Сливница” – „П.С. – Прилеп”    1:2

„Коњска сила” – „Сливница”    2:3

„Волци” – „Тео-Теа Тобако Дисконт”    1:0

„Плинови Монт“ – „Мит Карнем”    3:1

ВЕТЕРАНИ

„Златна рака“–„Елек. ел.- Паркетар Горан”    1:1 (2:1) пенали

 

Распоред на натпреварите за денес, петок, 22 декември:

ВЕТЕРАНИ

17.30 ч. „Пекара Илсун – Дебреште “ – „ОМР – Прилеп“

18.20 ч. „Електро ел.-Паркетар Горан “ – „Мермерен комбинат“

19.10 ч. „Портал“ –„Златна рака“

20.00 ч. „Локален Спортски Сојуз“ –„Комфи Ангел“