„Емоции – допир со природата“ – изложба во ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп

Во петок, 5 јули со почеток во 20.00 часот, во ликовната галерија од ЦК „Марко Цепенков“ ќе биде отворена изложба на слики на авторот Александра Богоеска, со наслов „Емоции – допир со природата“ од Александра Богоеска.

Изложбата ќе биде отворена до 18 јули и на неа ќе бидат прикажани 16 дела.

Прочитајте повеќе

60 години од атентатот врз Кенеди: Поблиску до вистината?

Со децении, филмаџиите и писателите се обидуваа да ја откријат вистината зад атентатот на Џон …