ЕУРО 2024: Како се вртат парите на ЕП?

ЕУРО 2024: Како се вртат парите на ЕП?

Европското фудбалско првенство започнува на 14 јуни, а потоа ќе се тркала не само топката, туку и парите. Многу пари. Најголем дел од спонзорите се компании од прекуокеанските земји, особено од Кина.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Виз Ер Скопски Маратон

Јубилејно 20 издание на Виз Ер Скопски Маратон: Пријавени се учесници од 44 земји

На 06.10.2024 со старт од 08:00 часот, ќе се одржи 20. јубилејно издание на најпознатата …