Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

На Конгресот во Валандово, Грујо рече оти Мартин Протуѓер бил еден од “најбрилијантните умови на македонската политичка сцена“.

Познавам еден Мартин Протуѓер кој го има кажано следното:

  1. „Кажи му дека он, жената, децата, све у ендек ќе ги најдат…Мајката да им ја ебам јас нивна комунистичка нивна..педерска…“
  2. „Треба едно десетина луѓе да се убијат во државава, за да биде ко шо треба“
  3. „А војна да имаме“?

За истиот Мартин Протуѓер зборуваме? Тоа е тој “најбрилијантен ум“?

Пеколот рај ќе ви биди!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот