Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ѝ ебаа мајката на државата. Украдоа колку што можеа, нѐ задолжија кај што стигнаа, прислушуваа кого сакаа, рекетираа сѐ по ред, половина раководство им е во притвор, другата половина се спрема да им се придружи, тепаа народни избраници, ги амнестираа Хашките случаи, неуспешно режираа државен удар… и сега безобразно ја преземаат улогата на “бранители на националните интереси“!

На ова и вакво ДПМНЕ, местото му е на буништето на историјата!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот