Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„Трансмет“ аут, „Пелистер“ ин… Со договор во 4 очи, битолската фирма лапна 2,5 милиони евра за ископ на јаглен.

Елем…шо ми беше муабетот? А да…дека Заев треба да земи едно дрво некастрено и да почни со ред – десет мавај, едно брои!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот