После скорешното официјално заминување на Груевци од власт, во Општинските комитети ширум Македонија „че има пиштејне и вриштејне“. Што од врвулицата портокалови мафијаши низ судските ходници, што од наездата на вистинските идеолошки вмровци кои ќе дојдат да си ја земат назад киднапираната партија.
Дечки…мислам…не знам шо да ви речам друго…реално, сте го наебале!