Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ако ДПМНЕ паднал толку ниско, за да бившиот градоначалник на Прилеп, Марјан Ристески, ја води комисијата за локална самоуправа, тогаш Мицкоски од старт ја утнал работата.
Единствената функција која Марјан може и мора да да ја извршува, е координатор на задграничниот комитет на ДПМНЕ во Идризово!
#МафијаНаРобија

Прочитајте повеќе

фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Драги наставници и воспитувачи, излезете на штрајк во 17. На раскрсници. Секој ден. Во 17 …