Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Јас знам дека во дијаспората живеат Македонци кои си ја сакаат државата. За жал, земјата ја газат и вакви ликови, како штотуку излезени од филмот на Милош Форман „Лет над кукавичјото гнездо“. Типични егземплари за човечки шљам, чии сурати говорат повеќе од секој коментар!
#ДноДна

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот