Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Има луѓе кои ви недостигаат првиот момент кога ќе заминат далеку од вас… од приватни или професионални причини, сѐ едно. И кога потоа, независно кога, повторно ќе ги сретнете, имате впечаток дека ви фалеле цел еден живот. Ама дека, на крајот, сепак сте среќни затоа што тие се среќни таму кај што се, некаде далеку, подалеку од вас. Мажи…жени…пријатели…љубови…луѓе…
Дејан Кузманоски е еден од нив. Уметник. Музичар. Пријател. Човек.
Кога после 10, 12…или нешто повеќе години повторно ќе се сретнете, сфаќате дека најсилната нишка коа ги поврзува луѓето е – човештилакот.
Дејане, пријателе…да си здрав и жив… во Шибеник или таму кај што си…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот