Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ги чекам “експертите“ кои по дифолт имаат негативно мислење за секоја одлука на Владата, “стручно“ да елаборираат колку негативно ќе се одрази по домашната економија раскинувањето на договорот за „Казандол“.
Економијата не ми е блиска, ама неважно…Здравјето и животите на луѓето немаат алтернатива, тие секогаш ќе бидат поважни и од „Казандол“, и од РЕК „Битола“, и од „ФЕНИ“…
#бирамживот

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот