Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Поради скандалот настанат за време на екскурзијата на неготинските средношколци во Италија, директорката на средното училиште „Св. Кирил и Методиј“ од Неготино, Менча Зафирова, од морални причини си поднесе оставка.
Заради нашата пословична “безгрешност“, толку се ретки случаите на поднесување оставки од морални причини, што секој таков пример е вреден за одбележување.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот