Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Сосема е нормално, секоја јавна личност да биде предмет на интерес и опсервација на пошироката јавност. Особено политичарите. И колку е нивната позиција повисоко во хиерархијата, толку интересот за нив е поголем. Оттука, разбирливи се анализите на секој потег на Заев. Доколку истиот однос јавноста и критичарите го имаа и кон Грујо, убеден сум дека денес во Македонија ќе се живееше барем малку подобро и посреќно.

 

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот