Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Слушам оти мафијашите во Фудбалската федерација на Македонија на чело со Илчо Ѓорѓиоски, во дослух со двајца прилепски екс функционери на ДПМНЕ, веќе ја донеле одлуката од Првата фудбалска лига да испаднат „Победа“ и „Пелистер“. Зошто тогаш државата и општините фрлаат “во бунар“ милиони евра градејќи ги стадионите во Прилеп и Битола?
Што ѝ е поважно на државата: фудбалот, клубовите, навивачите, или баграта која ја окупирала ФФМ?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот