Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Грујо доби осудителна пресуда, а судијката Кацарска закани по живот. Кога тефтерчето од Горде губи на важност, “фамилијата“ презема порадикални чекори. Што е следно на нивното “мени“?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот