Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Новата пријава против екс прилепскиот “татко на градот“ Марјан Ристески, е само од многуте на колекционерот на кривични пријави, низа која и натаму ќе се надградува. Ама што се случува со поранешните скопски градоначалници? Дали тоа што МВР, Јавното обвинителство и другите институции не се занимаваат со работата на Коце Трајановски, Стевчо Јакимоски, Ивица Коневски и останатите, значи дека тие биле чесни ем поштени? Тоа е пораката која треба да ја примиме? Ако е така, тогаш зошто воопшто ги менувавме?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот