Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Фали го селото, живеј во град.
Сакај ја Македонија, земи државјанство на туѓа земја.
Не давај го името на државата, личното смени го.
Македонштина…патриотизам на грам, лицемерие на тон.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот