Во политиката отсекогаш ми биле најинтересни оние “неутралните“, кои при секое гласање последни се изјаснувале или кревале рака. Кои, демек, многу размислуваат и анализираат, а всушност чекаат да видат која опција има повеќе приврзаници, таму да се приклучат. Ништо не се сменило ни сега, кога е во прашање референдумот. Само што сега се наоѓаат на лизгав терен… Без разлика излегле или не, ќе се знае која страна ја одбрале.

Море незгодна работа ова референдумов!!!