Јанакиески:„Ќе им речеш, ќе му ја скршам кичмата. Затворете ги дуќаните. Измисли нешто, кажи дека брашното е канцерогено“.
Јанакиески:„На Ѓорѓи Митрев по физичко, да му забраниш до избори да оди на работа. До недела да го нема на работа. Треба да оди од врата до врата по гласови“.
Јанакиески:„Му пуштив инспекции, че има пиштење, вриштење“.
Протоѓер до Јанакиески:„Миле, после избори задолжително да одиш на тест за интелигенција“.
Протоѓер до Јанкулоска:„Ноќта на петти, на А1 ќе им се мочам у уста“.
#БојкотирамПсихопати