Ѓорге Иванов: „Да го чуваме ова парче земја, бидејќи тоа е сѐ што имаме“.
А, не! Не е тоа сѐ што имате! Имате вие многу повеќе: станови, куќи, банкарски сметки во странство… “Љубовта“ кон Македонија и лажниот патриотизам, ви беа само средство за пљачкање на државата и дебелеење на вашите девизни сметки. Нема белки да речиш дека со златото од Анска река ги изнакупивте имотите по белиот свет?
Колку имате и што имате, ќе кажат Катица и Фатиме. Ама да не биди после “Фатиме, пушти ме“!?