Јанакиески: „Да ги задржат авионите да вртат пред да слетаат… да се направи сообраќајка на патот… да им дадеме пари на децата без родители да гласаат за Груевски…“

Од толку многу стока во тие Владите на монструмот, мораше ли најголемата да биди баш од Прилеп?

#ЧеИмаПиштејнеВриштејне