Тргна возот… аирлија да е 🙂
Разговор меѓу е*ачите Марјан Ристески (МР), екс градоначалник на Прилеп и иден жител на Идризово и Дејан Панделески (ДП), газда на „Пелистерка“, син на денес приведениот Цветан Панделески и кум на Миле Јанакиески.
ДП: Ајде честито старо-нов градоначалниче
МР: Ооо, Деки Пелистерка ми е гласот
ДП: Имам еден список на куртони таму по центарот што беа против тебе, треба мамето да му го ебеме во овие 4 години
МР: Е па брат, тоа списочето дај ми го и мамето мамино че му го ебам
ДП: Тие фаците што се фолираа сите до еден, гомнојадците, тие треба да им ги испозатвориме сите кафичи, мамето да им го ебам јас нивно
МР: Ќе ми кажеш кои се и мамето мамино…
ДП: Ме нервираа секој ден тука. Жаре ми кажува, сите ги знае до еден, се расправаше неколку пати идеше во Прилеп, пееше тој период. Му ебам племето…така. Ајде ќе се видиме
Во доверба: Не само шо Че си лежите, туку и Че скапите во Идризово… е*ачишта! 😂😂😂