Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

После денешното сведочење на Нинџа во судот, повеќе нема никаква дилема дека со Македонија 11 години владеела мафија, неофашистичка организација, чие комплетно раководство после експресно спроведена судска постапка треба да заврши на долгогодишна робија. Она што во моментов се нарекува ВМРО-ДПМНЕ треба со закон да биде распуштено а имотот конфискуван, со што ќе се отвори простор за формирање нов политички субјект со “десна“ ориентација.
#БиЛагаПомина

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот