Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Според непишаното правило и политичкиот бонтон, на секоја новоизбрана Влада опозицијата ѝ даваше 100 дена “поштеда“. Ама тоа веќе не важи. Кога е ДПМНЕ во прашање, правилата и законите никогаш не важат. Не само што од првиот ден безобразно и клеветнички се нафрлија на министрите, туку груевци и нивните медиумски вувузели не ги штедат ниту службениците од пониските ешалони.
И сѐ додека Грујо и злосторничкото здружување се на слобода, работите тешко и бавно ќе се движат кон подобро. Затоа смената на Зврле и слугите на Фамилијата инсталирани во обвинителството и судството е врвен приоритет!

 

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот