Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ивица Дачиќ, пудлицата на Милошевиќ, ја изгуби битката за премиер на Србија од Ана Брнабиќ која е припадник на геј заедницата.
Сега на Дачиќ не му останува друго освен да ги повика пријателите од ДПМНЕ и со нив да замине на “обука“ на Халкидики. Којзнае, ако таму добро се покаже, можеби еден ден и ќе седне во премиерската фотелја?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот