Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Граѓаните на „Лијепа наша“ ја имаат НЕА
Ние од „Гоцева тараса“ НЕГО
Ебати среќата наша…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот