Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Хумор и сатира: ДПМНЕ го избра новиот Извршен комитет. Во низата анонимуси и политички дилетанти, најпознато е името на “граѓанскиот активист“ Бетмен Велит.
Блиски извори до криминалната банда јавуваат дека деновиве со декрет на Грујо на арамиската дружина ќе ѝ бидат приклучени и Химен, Загор Тенеј, Професор Окултис, Чико, Блек Стена, Ани 4 пиштоља, Командант Марк, Боб Рок, Еремија и комплетната екипа на Монти Пајтон.
Шеф на бандата останува засега неприкосновениот Број 1.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот