Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Лепотанот вевчански, Крсто Мукоски, на име патни трошоци за месец април наплатил 2.000 евра. Тоа значи дека државата му го платила патот за да дојде до Собрание и да му ги отвори вратите на силеџиите кои влегоа внатре со намера да ликвидираат неколку претходно пикирани пратеници.

Наместо да скапуваат во затвор, Крсто и неговиот шеф на сите ни се смеат во лице…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот