Фејсбук статус на денот

Најдобрите статуси од Фејсбук

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Обвинителите да поднесуваат обвиненија. Судиите да носат пресуди. Политичарите да водат искрена и чесна политика. Тоа ќе биде сосема доволно во Новата 2019 да се врати изгубената надеж од истрошената 2018 година.

Прочитајте повеќе »

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ана Лашкоска, долгогодишната прилепска пратеничка на ВМРО-ДПМНЕ, денеска на седница на собраниска комисија им држеше “лекција“ на своите колеги од власта, на тема непотизам. Истата онаа Ана Лашкоска, чија мајка беше назначена за директор на ООУ „Добре Јованоски“, а нејзиниот брат за член на Одборот на директори на Тутунски Комбинат …

Прочитајте повеќе »